Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с оборотите!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с оборотите!!

Здравейте,колеги!
    Имам Алфа 146 1.6 boxer, имам едно питане към вас,нека по запознатите да си кажат мнението!
    Като карам по-дълго време,по някой път ми се случва да сменя оборотите сама,обикновенно оборотите са ми 800 оборота,но от време на време не всеки път стрелката без да подавам газ,започва да се движи хаотично между 800 и 1500 оборота,и като спра и я изгася и я запаля се оправя! От какво може да е според вас???

От доста работи може да е и едва ли някой ще ти отговори точно. Има доста теми по този въпрос, проблемът се решава най-често с една диагностика. Там излиза какво й куца на италианката
    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Аз ходих на диагностика и нищо не показа!

Comment

Ами първото нещо което ще те посъветвам, е да си смениш кабелите и свещите. Втора стъпка моторчето за празен ход, евнтулано и почистване на дроселовата клапа..

Успех
        145 1.6 boxer 96g ex
        BMW E60 2.5i 2008

Comment

Първоначално публикувано от navis Покажи съобщение
          Ами първото нещо което ще те посъветвам, е да си смениш кабелите и свещите. Втора стъпка моторчето за празен ход, евнтулано и почистване на дроселовата клапа..

Успех
          По-добре да почне от дроселовата клапа първо...
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
          Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
          Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
          Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Моторчето, ако просто се ебава, а не е заминало, не се хваща на диагностика, хваща се при добър майстор.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Ами сигурно не е от свещите,защото преди 2 месеца като си купих колата ги смених!

Comment

сигурно е

с какви ги смени?
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

моторчето за празен ход е. ползвай търсачката. писано е хиляди пъти за него, че даже има и тема как да се почисти в домащни условия.
                  кофти свещи и кабели причиняват недоизгаряне miss fire гърмежи - загуба на мощност,повишена консумация, лоши емисии,нагар .....
                  точка

Comment

Working...
                  X